Valborg, Strandstädning och Årsmöte

Valborgsmässoafton firas traditionsenligt vid Studentviken med start ca 19:30. Tipspromenad, körsång, valborgseld och prisutdelning i fototävlingen. Alla tävlingsbidrag kommer att vara uppsatta för beskådan.

Strandstädning inför den kommande badsäsongen sker vid Studentviken (lilla stranden) den 1 maj från klockan 10:00. Ta med skottkärra och de redskap som du tror kan behövas. Stranden blir så fin som vi gör den tillsammans. Vi planerar även att sjösätta föreningens nyinköpta badflotte denna dag.

Årsmöte hålls direkt efter strandstädningen den 1 maj vid lilla stranden klockan 12:00. I samband med detta kommer grillad korv med tillbehör att serveras.

Med hopp om stor uppslutning!

I skrivande stund har vi ingen information om hur gammal Villaföreningen är, men vi kan med säkerhet säga att föreningen fanns 1930. Så här kunde en inbjudan till årsmöte i Villaföreningen se ut då. Som synes har föreningen gamla anor och det är något vi tillsammans kan vara stolta över. Föreningen behöver nya personer till styrelsen. Om du är intresserad av att arbeta aktivt i styrelsen kan du skicka ett e-postmeddelande till webmaster@bergasa.se.

Inbjudan till årsmöte, anno 1931

Inbjudan till årsmöte, anno 1931