Valborg, Vårträff och Årsmöte

Valborgsmässoafton firas vid Studentviken med start klockan 18:30. På programmet finns kör som sjunger in våren omkring 19:00, hemlig talare 19:30 och tipspromenad för både barn och vuxna. Inget eldningsförbud råder i skrivande stund och brasan planeras att tändas omkring klockan 20:00.

Valborgsmässoafton 2018

Vårträff anordnas traditionsenligt där vi tillsammans gör stranden fin inför kommande badsäsong. Vi samlas vid Studentviken (lilla stranden) den 1 maj klockan 10:00. Ta med skottkärra och de redskap som du tror kan behövas. Stranden blir så fin som vi gör den tillsammans. Sjösättning av föreningens badflotte sker även denna dag (vi behöver vara minst 8-10 personer om flotten ska komma i sjön). Karlskrona kommun sponsrar i år med ny sand och ska fördelas ut på stranden. Grillad korv med tillbehör kommer att serveras till alla som hjälper till.

Årsmöte påbörjas direkt efter vårträffen. Här har du som medlem chans att påverka hur din förening ska arbeta och vilka som ska sitta i styrelsen. I år kommer årsmötet att hållas i Frejalunden, ”Lillan”, den 1 maj, klockan 12:00.

Med hopp om stor uppslutning!