Valborgsmässoafton 2017

Valborgsmässoafton 2017

Villaägareföreningens traditionella valborgsfirande var som vanligt välbesökt. Ordförande Mattias hälsade välkommen och berättade om föreningens verksamhet. Verksamheten bygger på ideellt arbete och för att kunna fortsätta ha en Villaägareförening behöver vi några medlemmar som engagerar sig i styrelsen. Just nu har vi en vakans på kassörsposten. Är du intresserad av föreningsarbete, hör av dig till styrelsen!

Valborgsmässoafton 2017

Villaföreningens orförande Mattias.

Kvällen bjöd på en mängd aktiviteter. En rolig och lagom klurig tipspromenad och ljuvlig körsång av Bergåsakören var några av dem. Vinnaren i årets fototävling var Alexander Vujovic med bidrag 5, Solnedgång som tog hem priset. Årets talare var duon Maria Lindegren och Henrik Lindén. Frågan är om inte det är er båda vi ska tacka om våren nu äntligen vågar sig fram efter ert tal om vårkänslor och andra vårrelaterade begrepp. Kioskens återöppnande välkomnades och kön var under kvällen lång. Strax efter åtta tändes brasan och värmde frusna besökare. För er som gick tipspromenaden kommer rätt svar och vinnare att presenteras på hemsidan under veckan.

Valborgsmässoafton 2017

Maria Lindegren och Henrik Lindén.

Valborgsmässoafton 2017

Killarna i kiosken, ni är bäst!

Valborgsmässoafton 2017

Vi ses klockan 10:00 den 1 maj på lilla stranden där vi gör fint inför badsäsongen och klockan 12:00 bjuds det på korv varpå årsmötet tar vid. Alla varmt välkomna.