Mossrivare och vertikalskärare

Mossrivare och vertikalskärare WOLF-Garten VA 378EMossrivare och vertikalskärare WOLF-Garten VA 378E

WOLF-Garten VA 378E är en elektrisk kombinerad vertikalskärare/mossrivare med uppsamlare och en kraftfull motor. Utrustad med central höjdjustering och 12 stycken dubbelknivar som skär ner i grässvålen med kraft och precision. Har bekvämt handtag med soft grip och är fällbart med snabbfästen för enkel förvaring och transport.

Maskinen har byggts av robusta material och försetts med mycket bra detaljer. Skumplastbeläggningen på handtaget minimerar vibrationerna och gör handtaget behagligt. Dödmansgreppet har full bredd och det gör det möjligt att hålla på många olika sätt, också med endast en hand. Det är mycket enkelt att fälla ihop maskinen tack vare de stora tryckknapparna. Spaken som lyfter knivarna från marken sitter bra placerad. Höjden på handtaget kan ställas in, men det görs rätt långt ner och är rätt knepigt. Skärdjupet justeras med en ratt på ovansidan av motorn och kan vara något besvärligt om man har stora händer för då kommer man inte riktigt åt.

Produktspecifikation för WOLF-Garten VA 378E
Drivkälla: El 230V
Drivmedel: El
Effekt: 1.8 kW
Arbetsbredd: 37 cm
Arbetsdjup (min/max): 0/-12mm
Inställning arbetsdjup: 5 steg (central)
Ljudnivå: 97 db(A)
Uppsamlare: Ja, 50 liter
Vikt: 15 kg
Motor: Elektrisk

OBS! Förlängningskabel krävs för användning av vertikalskäraren men ingår inte, låntagaren får använda egen kabel.

Som medlem kan du kostnadsfritt låna vertikalskäraren/mossrivaren i sju dagar utan kostnad.

Som vanligt är det betalt medlemskap och sunt förnuft som gäller vid lån av föreningens material, samt ett underskrivet låneavtal.

Bruksanvisning
Klicka på efterföljande länk för att läsa bruksanvisningar till föreningens redskap och tält: <BRUKSANVISNINGAR>